One HABby Family

You want to be HABby too? Deel je budgettips en stuur een mail naar carien_28@hotmail.com. Ik voeg ze toe aan mijn blog.

maandag 11 februari 2008

Op de wachtlijst voor een goed doel


In Rotterdam zijn er wachtlijsten voor .... zwemlessen, spraaklessen, voor scholen in bepaalde wijken, voor paardrijlessen of de atletiekclub...Voor alles is een wachtlijst. Maar in Engeland maken ze het nog veel bonter...daar moet je zelfs op de wachtlijst voor een tas....Deze milieuvriendelijke canvas tas met het opschrift 'I am not a Plastic Bag' is ontworpen door uberhippe tassen- en schoenenontwerpster Anya Hindmarch en kost slechts 5 pond (7 euro). De tas is een project van non profit organisatie We Are What We Do.
Hindmarch' tassen en schoenen zijn niet goedkoop...geen wonder dus dat deze budget it-bag met een oplage van 1000 exemplaren binnen no time was uitverkocht. Altijd al een 'Anya Hindmarch' willen hebben? Dan biedt veilingsite eBay (http://www.ebay.nl/) misschien uitkomst. Overigens kochten vriendin H en ik afgelopen zaterdag in Lille een prachtige zeegroene shopper met Franse tekst in de Carrefour....voor maar 0,60 cent....Van plastic...dat dan weer wel!

Geen opmerkingen: