One HABby Family

You want to be HABby too? Deel je budgettips en stuur een mail naar carien_28@hotmail.com. Ik voeg ze toe aan mijn blog.

zaterdag 2 februari 2008

Vlieland 3 en Turks Fruit

'Waddeneiland straks voor allerrijksten' kopt NRC van zaterdag.....De erfpacht is voor de bewoners bijna niet meer op te brengen....alleen de rijkaards kunnen zich nog een huisje op Vlieland of Terschelling veroorloven! Volgens Joke Bos, woordvoerdster Staatsbosbeheer (als verantwoordelijke voor de hoge tarieven de boosdoener) is dit logisch...'Terschelling en Vlieland zijn prachtige eilanden...logisch dat de rijken hier willen zitten'... luidt haar commentaar. 'Toos drie hoog achter (of Mien met de feestneus en Jan met de Pet) gaan toch liever naar Center Parcs'.
Lieve Joke, het eerste gedeelte van jouw betoog klopt als een bus! Maar jij weet toch wel dat goede smaak en een goed gevulde portemee niet altijd samengaan...Ik zou zeggen 'Kijk eens wat vaker bij de kapper in de 'bladen'..... Over kappers gesproken...Libelle columniste Ebru Umar heeft een nieuw boek geschreven 'Turkse Verleidingen'....een boek vol reistips (knip de bon uit de Libelle van deze week en je betaalt 16,95 ipv 18,95) ....In het boek brengt Ebru een bezoek aan een kapper in Istanbul die heur haar knipt, wast en fohnt precies zoals ze 't wil hebben....en dat voor 4 euro......Hoe duur is een ticket naar Istanbul eigenlijk?

Geen opmerkingen: